Tíz évre ítélték a börtönbe a vaginájában pisztolyt csempésző asszonyt

Amy WhiteFotó: közkincs

Tíz év szabadságvesztésre ítélte a bíróság Amy White-ot. A 39 éves missouri nő a vád szerint a vaginájában csempészett be a Boone megyei börtönbe egy tízcentis revolvert február 14-én. White tárgyalásán beismerte bűnösségét.

A pisztoly, amit White a vaginájába rejtve próbált becsempészni, töltve is volt. A fegyvert sem a rendőrök, sem a börtönőrök nem fedezték fel, végül csak 17 nappal lecsukása után fedezték fel.

White kihallgatásán beismerte, hogy nála volt a fegyver, de azt állította, hogy egy rabtársa megbízásából rejtegette csak. Ezt a többi rab tagadta, szerintük a fegyver White-é volt. (Via NY Post)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.