Egy kaliforniai nő azt mondja, kimosta a 26 milliós nyertes lottószelvényét

hülyeség
2021 május 14., 15:43

Saját állítása szerint megnyerte a kaliforniai lottó 26 millió dolláros főnyereményét egy Los Angeles egyik elővárosában élő nő, a nyertes szelvényét viszont nem tudja felmutatni, mert véletlenül kimosta a nadrágjával együtt, és szétmállott - írja a BBC.

A SuperLotto Plus nyerő számait még novemberben húzták ki, a nyertesnek pedig 180 nap, vagyis nagyjából fél év állt rendelkezésére, hogy jelentkezzen a nyertes szelvényével. A határidő csütörtökön járt le, a főnyereményért pedig senki nem jelentkezett. Pedig tudni lehet, hogy valakinek teli találata volt, aki a Los Angeles melletti Norwalk városában vette a szelvényt egy vegyesboltban. A bolt egyik alkalmazottja szerint

egy nappal a határidő vége előtt jelentkezett is egy nő, hogy ő vette meg a nyertes szelvényt, de azt nem tudja bemutatni, mert nem találja, és attól tart, hogy a nadrágja zsebében felejthette és kimoshatta. Az állítólagos nyertes szerencséjére a bolt biztonsági kamerája felvételt készített arról, ahogy megvásárolja a szelvényt még novemberben. A lottót szervező California Lottery társaság szóvivője szerint viszont a felvétel önmagában nem lesz elég ahhoz, hogy a nő megkaphassa a mai árfolyamon 7,6 milliárd forintnak megfelelő nyereményt, ennél komolyabb bizonyítékra van szükség, hogy a nyertes szelvény valaha a tulajdonában volt. A videót mindenesetre megosztották a lottótársasággal, amely vizsgálja azt. A cég szabályai szerint amennyiben a nyertes nem jelentkezik, vagy nem lehet megállapítani, hogy ki a nyertes, a 26 millió dollárt a kaliforniai állami iskolák között osztják szét.