Cetlit kapott a Skodájára a brit nő, hogy ez az autó inkább illik Bejrútba, mint a felkapott környékre

autó
2021 május 16., 07:57

Az Egyesült Királysághoz tartozó Wight-sziget (Isle of Wight) egyik lakóját váratlan meglepetés érte: Skoda Fabia autóján egy cetli várta, melyben valaki magára az „útkezelő társaságként” hivatkozva arra kérte, hogy ha teheti, inkább ne parkoljon az út mellé, mivel attól ez a „tiszteletreméltó” utca olyan lesz, mintha Bejrútban lennénk.

A Mirror beszámolója szerint az 56 éves Julia Laursennel azt is közölték, hogy az autója jobban passzolna egy szeméttelepre, mint a környékre. A fengshui oktatással foglalkozó nő viszont felháborodott a levélen, és azóta arra kérte barátait is, hogy látogassanak el a környékre viharvert autóikkal, hogy idegesítsék a helyieket. A Wight-sziget egy kifejezetten jómódú környék, a házak előtt így többek között 60 ezer fontos Range Roverek állnak, írja a helyi autóviszonyokról a brit lap.

A nő Facebookon fakadt ki a történteken, és posztja hamar virálissá vált. Nem meglepő módon a legtöbben azt tanácsolták neki, hogy ne foglalkozzon a kéréssel, és parkoljon továbbra is ott. Volt, aki felvetette, hogy talán a környék gazdag lakói között akad majd valaki, aki annyira megelégeli a helyzetet, hogy vesz egy drágább autót a nőnek.