A Jóbarátok különkiadása májusban még biztos nem lesz látható a magyar HBO-n

KULTÚRA
2021 május 20., 12:51

A rajongók legalább 15 éve várnak arra, hogy valamilyen formában visszatérjen a Jóbarátok, és az imáik most végre meghallgattattak: a világ legsikeresebb tévésorozatából Friends: The Reunion címmel forgattak egy különkiadást.

Ezt május 27-én mutatja be az Egyesült Államokban az HBO Max, azonban ez exkluzív tartalom, sajnos egyelőre nem lesz elérhető az HBO GO-n Magyarországon. A hazai premier időpontja még nem ismert.

link Forrás

A Reunion nem egy hagyományos folytatás lesz, hanem egy osztálytalálkozó mintájára összegyűltek az eredeti szereplők, ugyanabban a stúdióban, ahol 1994-2004 között forgatták a sorozatot. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc mellett olyan mellékszereplők is feltűnnek majd, mint Tom Selleck vagy Reese Witherspoon. Ezenkívül egy csomó más híresség is benne lesz valamilyen formában David Beckhamtől Lady Gagáig.

A szereplőkkel beszélget majd James Corden a főcímben látható szökőkút előtt, bejárják a díszletet, játszanak majd kvízt, újraolvasnak egy forgatókönyvet, lesz egy divatbemutató a legemlékezetesebb jelmezekből, és az előzetes szerint a röhögésen kívül könnyekre is számítani lehet. (BBC)

A világ legjobban várt visszatérése.
photo_camera A világ legjobban várt visszatérése. Fotó: HBO Max


Kiemelt videóink