Egy 11 éves lány slime-mal kente be támadóját, hogy a rendőrség azonosítani tudja a férfit

bűnügy
2021 május 21., 07:00

A floridai Pensacolában történt támadásról térfigyelő kamera készített felvételt, ezen látható, hogy a 11 éves lány, amikor látta, hogy egy autóból kiszálló férfi rohan felé, megpróbált elmenekülni, majd amikor mégis elkapta, sikerült kiszabadítania magát a férfi kezei közül, aki ezután visszarohant autójához, a lány pedig elfutott.

link Forrás

A lány, akit Alyssának hívnak, az NBC Today Show című műsorában azt mondta, a Law and Order: Special Victim Unit című sorozata miatt tudta, hogy mit kell tennie, és a támadás közben megjelölte támadóját egy kék színű slime-mal, amivel épp játszott, amikor a férfi nekirontott. Azt mondta, tudta, hogy ez jó bizonyíték lesz, ha a férfit megtalálják a rendőrök.

Alyssa a buszra várakozva ült a földön, miközben megtámadták, elmondása szerint az őt megtámadó férfinél egy kés is volt. A támadót, a 30 éves Jared Paul Stangát még aznap elkapták, a rendőrök szerint a férfi karján mindenhol kék slime volt.

A férfit fegyverrel való visszaéléssel és emberrablás kísérletével vádolják, védője nem akart nyilatkozni az őt megkereső CNN-nek.

A nyomozóhatóságoknak Alyssa elmondta, hogy ugyanez a férfi két héttel korábban már megkörnyékezte őt ugyanebben a buszmegállóban. Akkor szóltak is emiatt a rendőrségnek, és az anyja minden nap elkísérte a lányt a buszhoz, ez volt az első nap, amikor Alyssa újra egyedül ment.

Alyssa az NBC-nek arra a kérdésre, hogy hogy érzi magát, azt válaszolta, leginkább büszke magára, és szerinte a Law and Order detektívje, a Mariska Hargitay által alakított Olivia Benson is biztos azt mondaná neki, hogy bátor volt. (CNN)