Lady Gagát teherbe is ejtette a zenei producer, aki 19 éves korában megerőszakolta

nők elleni erőszak
2021 május 21., 11:19

Teherbe esett Lady Gaga, amikor 19 éves korában megerőszakolta egy zenei producer, mondta az énekesnő Oprah Winfrey és Harry herceg új Apple TV + sorozatának első részében, a The Me You Can't See-ben, amely a mentális egészség körüli megbélyegzéssel foglalkozik.

„19 éves voltam, és a zeneiparban dolgoztam, amikor egy producer azt mondta nekem: vedd le a ruhádat! Nemet mondtam, és elmentem, de ekkor azt mondták, hogy elégetik az összes zenémet. Nem álltak le, én pedig csak megfagytam, és én ... nem emlékszem” - mondta az énekesnő könnyek között.

Az eset évekkel később pszichés összeomlást okozott Lady Gaga életében, aminek a hatása még 2019-ben is tartott.

„Nem éreztem a saját testemet. Először teljes fájdalom öntött el, aztán zsibbadtam, majd hetekig beteg voltam. Később rájöttem, hogy ez ugyanaz a fájdalom volt, amit akkor éreztem, amikor az, aki megerőszakolt, terhesként kidobott egy sarkon a szüleim házánál, mert hánytam és rosszul voltam. Azért volt, mert bántalmaztak, és hónapokra bezártak egy stúdióba” - mesélte.

Azt is hozzátette, hogy rengeteg vizsgálaton és MRI-n esett át, hogy kiderítsék, mi az oka a fájdalomnak, de most már tudja, hogy ez az erőszak fájdalma volt, mert a teste nem felejtett. Ezeket a testi fájdalmakat és a vizsgálatokat egyébként a Lady Gagáról szóló netflixes dokumentumfilm is bemutatta.

Lady Gaga azt mondta, hogy sosem nevezné meg a támadóját, mert képtelen lenne újra annak az embernek az arcába nézni. (BBC)