Reviczky Gábor: Az emberek azért kapják el a koronavírust, mert a félelem miatt alacsony az önrezgésük

ÉLET
2021 május 25., 11:14

„A legfontosabb az, hogy valamiben higgyen az ember, mert az erősíti az önrezgését. A pandémia alatt az emberiséget elárasztotta a félelem, ami a legveszélyesebb dolog. Ebben az állapotban az ember önrezgése öt hertz, a boldog emberé ötven hertz. Tudományos kutatások nem mutatják ki, de nekem meggyőződésem, hogy az emberek azért kapják el a koronavírust, mert a félelem miatt alacsony az önrezgésük. Pedig a »betolakodónak« húsz hertz fölött már esélye sem lenne” – mondta a kultura.hu-nak Reviczky Gábor színész, aki hozzátette, hogy nem kapta el a koronavírust, mert tavaly március 11-én, amikor a kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, az első dolga az volt, hogy kitegye az ajtajára a feszületet:

„...ezáltal meghívtam Jézust az otthonomba. Megígértem neki, hogy itt mindig szeretet fogja várni. Megkértem, hogy védje meg a családomat. És bizony azóta sem fertőződött meg a családban senki.”

Egyébként a Szputnyik V-t akarta beadatni, csak az akkor nem volt, ezért a kínai vakcinát kapta, amivel kapcsolatban azt mondta, a „hagyományos eljárásban” bízik.