Kipróbáltuk a Wiliót Ön helyett: új kazán beszerelése szinte azonnal

június 9., szerda 5:39

Még a COVID-19 sem akadályozza meg a szakembereket, hogy a wilio.hu segítségével dolgozzanak. Az alkalmazás több ezer szakember szolgáltatásait kínálja a megbízóknak Magyarország területén. Ezúttal egyik olvasónk, Károly tesztelte, hogyan működik a kazán beszerelése az új házba.

Gyakorlati megoldás

Az óbudai Károly számára a Wilio praktikus, de egyben szükséges megoldás volt. Az ismerősétől két szakember elérhetőségét is megkapta. „Az elsőnek nem volt ideje, a másodikat pedig nem tudtam elérni“ - mondja Károly. Az interneten rátalált a Wilióra, és úgy döntött, hogy kipróbálja ezt az alkalmazást.

„Megtudtam, hogy több száz szakember közül választhatok, akik képesek beszerelni a kazánt a házamba. Meghatároztam, hova szeretném beszereltetni, és azt is megadtam, hogy milyen típusú munkára van szükségem, tehát az új kazán telepítésére.“ - magyarázza Károly, aki előtte regisztrált a Wilio felületére, hogy árajánlatokat kaphasson a szolgáltatóktól.

Szinte azonnali válasz

„Különösen meglepett, hogy mennyire átgondolt, és minden részletre odafigyelő az oldal. Megadtam a ház területét, meghatároztam, hogy mikor kell a szolgáltatás, mikor állok a szolgáltató rendelkezésére, de azt is, hogy számomra a csúcsminőség a legfontosabb. A választ néhány perc múlva meg is kaptam“ - teszi hozzá Károly.

Nagyon gyorsan négy ajánlatot is kapott, amelyek közül két szakembert választott ki az elégedett megbízók véleménye alapján. „Felvettem velük a kapcsolatot, és 15 perc elteltével kiválasztottam az egyiket. Minden kérdésre egyértelmű választ adott, és olyan időpontot választott, ami számomra is megfelelt“ - magyarázza Károly.

Pozitív értékelés

Maga az új kazán telepítése zökkenőmentesen és a higiéniai intézkedésnek megfelelően zajlott. „A szakember a megegyezett időben érkezett. A kazánt viszonylag gyorsan beszerelte. Az ár pontosan annyi volt, mint amennyiben előre megegyeztünk, és pár száz forinttal alacsonyabb, mint amire eredetileg számítottam. Kellemes élmény volt, biztosan igénybe veszem még a Wilio szolgáltatásait. A szakembert pedig pozitívan értékelem“ - teszi hozzá Károly.

A Wilio alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store segítségével, vagy látogasson el a www.wilio.hu webhelyre.

A Wilio számokban kifejezve:

Több ezer hitelesített szolgáltató

Több mint 50 ezer megadott projekt

9,6 a 10-ből a szolgáltatók átlagos értékelése