Szél Bernadett szerint színtiszta politikai pedofília, hogy a Fidesz „meghekkelte” a pedofiltörvényt

POLITIKA
2021 június 14., 11:05

A Fidesz meghekkelte a saját, eredetileg a gyermekek elleni szexuális bűncselekményekről szóló törvénymódosítását, hogy lejárathassa az ellenzéket” – írja Facebookon Szél Bernadett, hozzátéve, hogy ez most szerinte kettővel gonoszabb az eddigieknél, mivel „gyerekeket használnak fel a saját politikai céljaik elérésére, és mert putyini mintára a meleg közösséget is eszközként kezelik ehhez”. Szél úgy fogalmaz, „amit itt csinálnak, az színtiszta politikai pedofília, bántalmazott gyermekek felhasználása a soron következő gyűlöletkampányukhoz”.

„A szexuális abúzust elszenvedett, kiskorú gyermekeket tartják pajzsként az ellenzékkel szembeni, semmilyen gátlást nem ismerő harcukban. Égbekiáltó bűn ez.”

Azt írja, támogatja a pedofil elkövetőkkel szembeni keményebb fellépést, hogy szerinte a megelőzés és az áldozatsegítés terén is nagyot kell előre lépni, de szerinte az elmúlt hetekben „nem ezen folyt a lázas háttérmunka”

„A módosítás, amit végül benyújtottak, az emberség, az egyenlő emberi méltóság és a keresztény elfogadás teljes megcsúfolása. Összemossa az összemoshatatlant, a gyerekek megrontását a másság elfogadásával. Gyakorlatilag a pedofil bűnelkövetőkkel egy szinten kezeli a gyermekek iskolai szexuális felvilágosítását végző civileket. A gyermekek elleni bűncselekménnyel azonosítja a másság létezéséről és elfogadásáról szóló iskolai párbeszédet, társadalmi érzékenyítést, felvilágosítást. Azt akarja, hogy 18 éves korukig a gyerekek az iskolában egyáltalán ne beszéljenek, ne kérdezzenek, ne halljanak a másságról. Gondolják azt, hogy az nem is létezik, vagy ha mégis, az tiltott, megvetendő, kirekesztésre méltó dolog” – írja Szél, aki szerint „a valóságot nem lehet betiltani”.

„A másság létezik. Önmagával békében élő közösség csak önmagukkal békében élő emberekből állhat. A tabuk és tiltások pedig nem megszüntetik a másságot, hanem elviselhetetlenné teszik az érintettek számára vele való együttélést. Fiataloknak okoznak súlyos lelki terhet, elfojtást, rejtőzködést, üldöztetést. Pokollá teszik velünk élő embertársaink életét. Ki tesz ilyet? Csak az olyan hatalom, amelyik nem hisz az egyenlő emberi méltóságban, ami első- és másodrendű emberekre osztja a társadalmat, ami nem azt akarja, hogy fogadjuk, hanem hogy utasítsuk el egymást. Mindezt hideg politikai számításból teszi.”

A keddi szavazást Szél Bernadett Hadházy Ákossal együtt bojkottálja, mert egy „demokratikus jogállam parlamentjében semmi keresnivalója egy ilyen törvénynek”, és „az, hogy mégis itt van, megint mutatja, ez már rég nem egy demokratikus jogállam parlamentje”.

Az orosz mintájú homofób propagandatörvény ellen már 65 ezren írták alá a Budapest Pride petícióját, és több mint 18 ezren jeleztek vissza a Propagandatörvény helyett elfogadást! című hétfő délutáni tüntetésre.