John Legend tagadja, hogy Chrissy Teigen online zaklatta volna Michael Costello divattervezőt

bulvár
2021 június 19., 13:05

John Legend azt állítja, hogy hamisítottak azok az üzenetek, amiket Michael Costello divattervező közzétett. Ezekben az állítólag 2014-ben, Instagramon küldött privát üzenetekben Chrissy Teigen durván fenyegette és zaklatta őt, ahogy azt a híresség Courtney Stoddennel is tette.

Legend Twitteren kelt a felesége védelmére. Mint írja, Costello azután állt elő ezzel a kitalált történettel, hogy Teigen nyilvánosan bocsánatot kért korábbi nyilvános, rosszmájú tweetjei miatt, és elismerte, hogy igazi trollként viselkedett régebben. Legend szerint az egész üzenetváltás Costellóval hamis, sosem történt meg.

link Forrás

Ahogy azt Mészáros Juli megírta (Tíz évvel ezelőtt egy 16 éves lány halálát kívánta, ebbe bukhat most bele Chrissy Teigen című cikkében), Costello hétfőn tette közzé az állítólag Teigentől kapott üzeneteket: ezek hatására állítólag éveken át tartó rettegésben élt, hogy Teigen és stylistja tönkreteszik a karrierjét, lelkileg tönkre ment és öngyilkos akart lenni emiatt.

A hamisítás narratívát nem Legend találta ki, a Business Insideren pénteken jelent meg egy cikk, melynek szerzője megvizsgálta a Costello által közzétett képeket (a tervező azóta privátra váltotta az Instagram-profilját). Az újságíró legalább három olyan következetlenséget talált rajtuk, melyekből arra következtetett, hogy photoshopoltak.

Chrissy Teigen és John Legend tavaly a Vanity Fair Oscar-partiján.
photo_camera Chrissy Teigen és John Legend tavaly a Vanity Fair Oscar-partiján. Fotó: FRAZER HARRISON/Getty Images via AFP

A divattervező sajtósa tagadta a hamisítás vádját, és azt nyilatkozta: „Az a tény, hogy Chrissy Teigen csapata kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy az üzenetváltás hamis, és megpróbálja hitelteleníteni Michael Costellót, Chrissy Teigen traumatizáló, online és offline zaklatásának áldozatát, megerősíti, hogy nyilvános bocsánatkérése ellenére is ugyanaz a zaklató marad.”

Természetesen maga Teigen is megszólalt a feltételezett zaklatásról, hosszú posztban azt írta Instagramon, hogy „ötlete sincs, mi a szart csinál Michael Costello”, „teljesen meglepődött és csalódott legutóbbi támadása miatt”, és sosem küldött neki olyan üzeneteket és emaileket, melyeket a tervező állít, illetve a karrierjét sem akarta soha tönkretenni. (NBC)