Megöltek két embert Szegeden, egy 28 éves férfit keresnek

bűnügy
2021 június 21., 04:22

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi belvárosi lakásban vasárnap este, írja a police.hu. A Szegeder információi szerint vasárnap este a Petőfi Sándor sugárút 1/B számú háza előtt gépfegyveres katona őrizte a bejáratot, a helyszínen kint volt öt rendőrautó és egy mentős rohamkocsi is.

A nőre és a férfira a police.hu közleménye szerint az esti órákban találtak rá. Akkor még azt írták, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást több emberen elkövetett emberölés miatt, hajnalban azonban újabb közleményt tett közzé a rendőrség, miszerint elfogatóparancsot adtak ki dr. V. Attila ellen.

A police.hu azt írja, a 28 éves férfi a feltételezett elkövető, aki „június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült”. A rendelkezésre álló adatok szerint a várost egy szürke, tetőablakos Mercedes C200-zal hagyta el, aminek MCE-141 a rendszáma.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon.