Chris Brownt ismét azzal vádolják, hogy megütött egy nőt

bűnügy
2021 június 23., 13:57

Chris Brownról valószínűleg már senkinek nem valamelyik száma jut az eszébe, hanem hogy nőket bántalmaz. A Grammy-díjas énekes megint hasonlók miatt került a hírekbe, egy nő azért hívta a Los Angeles-i rendőrséget, mert állítása szerint Chris Brown megütötte őt.

Az eset még június 18-án, helyi idő szerint reggel 7.30-kor történt, és a meg nem nevezett nő állítása szerint veszekedtek az énekessel, aki megütötte őt. Mire a rendőrök kiértek a helyszínre, Brown már nem volt ott. Az ügyészség egyelőre mérlegeli, hogy vádat emeljen testi sértés miatt. Az énekes képviselői nem nyilatkoztak az ügyben.

Chris Brown 2017. október 17-én, brooklyni koncertjén.
photo_camera Chris Brown 2017. október 17-én, brooklyni koncertjén. Fotó: Theo Wargo/AFP

Chris Brown még 2009-ben 5 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért fizikailag bántalmazta akkori barátnőjét, Rihannát. Azóta is többször vádolták meg nők azzal, hogy megverte vagy megfenyegette őket: 2016-ban egy nő azt állította, hogy Brown fegyvert fogott rá, egy másik nő pedig azt mondta, az énekes ököllel megütötte őt egy Las Vegas-i nightclubban. 2017-ben volt barátnője, Karrueche Tran színésznő és modell ötéves távoltartási végzést kért az énekes ellen, aki állítása szerint erőszakosan fenyegette őt. (Guardian)