Többé nem az idegenben lőtt gólok döntenek a Bajnokok Ligájában

Módosítja a szabályokat a következő szezontól az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az irányítása alá tartozó kupasorozatokban, a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában.

Eddig, ha két csapat a visszavágó végén is döntetlenre állt az egyenes kieséses szakaszban, az ment tovább, aki több gólt rúgott idegenben. Ha ez is megegyezett, kétszer 15 perces hosszabbítás jött, és ha még mindig nem sikerült eldönteni, tizenegyeseket rúgtak.

Ehhez képest az idegenben lőtt gólokat már egyáltalán nem fogják figyelembe venni, döntetlen esetén rögtön jön a hosszabbítás, majd a büntetők.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.