NERB1: A Diósgyőr az Index- és Pesti Tv-tulajdonos Vaszily Miklóssal erősített

magyar foci
2021 július 02., 12:59

Melyik Kelet-Magyarország legfideszesebb fociklubja? A speciális kupáért eddig két gyökértelen, kizárólag a Párt jóvoltából létező álklub, a Mezőkövesd-Tállai és a Kisvárdai Seszták versengett, a patinás Debrecen csak messze mögöttük kullogott. De most váratlanul erős vetélytársuk támadt. A DVTK ugyanis bejelentette, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter után újabb nagykövetet nevezett ki a klub, Vaszily Miklós személyében.

link Forrás

Az Index és a Pesti Tv tulajdonosa, a közmédia egykori operatív vezetője sportvonalon is aktív, korábban volt a kézilabdaszövetség elnökségi tagja, jelenleg pedig a golfszövetség elnöke.

Ez igazi mennyben köttetett házasság, a NER egyik legfontosabb médiavezetője és -tulajdonosa nyitásnak ugyanis lenyilatkozta, hogy nem ígéri, hogy személyesen ott lesz minden meccsen. Cserében azt viszont ígéri, hogy a “háttérben mindent meg fogok tenni a legnagyobb régiós multisport-klub sikereiért.”

Ezért nemcsak ő tesz meg sok mindent, hanem a két platina kategóriás NER-es klubtulajdonos: a Szijjártó Péter családját a luxusjachtján nyaraltató Szijj László építőipari oligarcha és Magyar Mátyás, aki egyszerre a Puskás Akadémia focicsapatának orvosa és Mészáros Lőrinc üzlettársa egy gyógyászati cégben.

Vaszily korábban szerette a focit, az ősidőkben, a liberális Index vezérigazgatójaként párszor lejött játszani velünk a szerkesztőségi focira.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.