Közönség úgy még nem ujjongott baseball meccsen, mint amikor egy cica szaladt a pályára

ÁLLAT
2021 augusztus 03., 14:01

Egy macska mentette meg tegnap a New York Yankees baseball csapat szurkolóinak estéjét, neki köszönhetően ugyanis nem arról fognak emlékezni a tegnapi meccsre, hogy csapatok nagyon kikapott a Baltimore Orioles-tól, hanem hogy percekig drukkolhattak egy pályára rohanó cicának.

link Forrás

A macska a meccs nyolcadik inningjében, vagyis már eléggé a vége felé szaladt a pályára, amikor már 7-1-re vezetett az Orioles, vagyis a közönség szomorkodott és unatkozott. A baltimore-i csapat játékosai már korábban is látták a dobók melegítő pályájához közel, de azt mondták, a cica csak pihengetett, ezért nem zavarták. Valamiért azonban úgy gondolta, hogy valahol máshol kellene lennie, oda pedig a pályán át vezet az út.

A közönség ettől persze megőrült, hangos ujjongással, füttyögéssel, "hajrá cica" és a legjobb játékosoknak járó MVP skandálással fogadták a láthatóan halálra rémül, pánikban menekülő cicát. A meccs megmentője viszont sokáig nem találta kiutat a pályáról, idővel ráadásul a biztonságiak is elkezdték kergetni, elég sikertelenül. nagyjából 4 perc szereplás után végül sikerült meglógnia. (Huffington Post)