Megütött egy légiutas-kísérőt, két másiknak pedig megfogta a mellét egy amerikai utas, ezért a székéhez szigszalagozták

külföld
2021 augusztus 04., 06:38

Megütött egy légiutas-kísérőt, két másiknak pedig megfogta a mellét egy részeg utas egy Miamiba tartó járaton, ezért az őrjöngő férfit a légiutas-kísérők egy székhez szigszalagozták, számolt be a New York Times.

Minden azzal kezdődött, hogy a 22 éves férfi, Maxwell Berry megrendelte a harmadik alkoholos italát, majd amikor megitta, a műanyag poharat a gép egyik falához vágta. A légiutas-kísérők már ekkor figyelmeztették, de Berry nem állt meg itt: kiment a mosdóba és aztán póló nélkül jött ki. A légiutas-kísérő figyelmeztette, hogy csak teljesen felöltözve lehet utazni a járaton, és még segített is neki elővenni egy pólót a bőröndjéből. Ezután a férfi 15 percig csak le-föl sétálgatott a gépen, amikor feltartóztatott egy légiutas-kísérőt úgy, hogy közben megfogta a mellét. A légiutas-kísérő felszólította, hogy ne érjen hozzá és üljön a helyére. Később még egyszer megfogta ugyanannak és egy másik légiutas-kísérőnek is a mellét.

Miután az egyik férfi légiutas-kísérő többször is felszólította a kiabáló férfit, hogy nyugodjon le, Berry behúzott neki egyet. A férfit ezután fogták le, majd szigszalagozták az üléshez a testét, de még a szájára is került a szalagból. Kicsit abszurd, de az utasok közben hangosan nevettek és gúnyolódtak.

link Forrás

Miután a repülő leszállt Miamiban, a férfit letartóztatták.