Egy hete az árokba borult kamionjában lakik egy lengyel sofőr Borsodban

baleset
2021 augusztus 07., 13:46

„Közel egy hete van szegény már az árokban. A söfőr benne lakik, embertelen körülmények között. Ugye nem kell, hogy részletezzem…???”

Ezt írják abban a posztban, ami egy szerencsétlenül járt kamionos megsegítésére hívja a borsodi embereket. A 3-as főúton fekvő Novajidránynál ugyanis a bejegyzés szerint több napja az árokban vesztegel egy kamionos. Jobb híján ott is alszik a vezetőfülkében.

link Forrás

A felhívást megosztó felhasználó szerint már sokan tudomást szereztek a kamionosról és azt is tudni véli, hogy nem a sofőr hibájából, hanem fékproblémák miatt került az árokba a jármű.

Az Északi Hírnök azt írja, egy lengyel kamionosról van szó, és már több miskolci facebook csoportban is híre ment az esetnek. Van, aki felajánlotta, hogy pénzzel támogatná a kamion kiemelését, de többen tudni vélik, hogy ez milliós tétel lenne - írják. A minap.hu szerint szombat délután megkezdték a mentését.

FRISSÍTÉS

A szombati RTL Híradóba forgattak egy anyagot a veszteglő kamionosról.

Kiderül belőle, hogy múlt vasárnap történt a baleset a paradicsomot szállító teherautóval. A sofőr keze meg is sérült és a stáb kamerája előtt érkezett hozzá mentő, ami aztán kórházba vitte.