18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Berlinben bíróság elé állt egy tanár, aki a vád szerint megölt és megevett egy szerelőt

bűnügy
2021 augusztus 10., 17:09

Berlinben bíróság elé állítottak egy 41 éves tanárt, akit azzal vádolnak, hogy megölt egy másik férfit, és megette az áldozat testének darabjait.

Az ügyészek szerint a tárgyaláson lévő férfi pár órával a tavaly szeptember 5-i gyilkosság előtt találkozott egy online társkereső oldalon megismert áldozatával, egy 43 éves szerelővel – közölte a DPA német hírügynökség. Azt mondták, nincs arra utaló jel, hogy az áldozat beleegyezett volna, hogy megöljék.

Személyiségi okokból egyik férfi nevét sem hozták nyilvánosságra.

A 41 éves vádlott a berlini bíróságon 2021. augusztus 10-én.
photo_camera A 41 éves vádlott a berlini bíróságon 2021. augusztus 10-én. Fotó: Paul Zinken/dpa via AFP

A DPA azt írja, a gyanúsított állítólag feldarabolta a férfi holttestét a berlini lakásában, majd egyes részeit szétszórva rejtette el a város különböző kerületeiben.

A rendőrség hetekig kereste az eltűnt szerelőt, mielőtt novemberben találtak néhány csontot egy észak-berlini erdőben, és a keresőkutyák segítségével eljutottak a gyanúsítotthoz.

A rendőrség a csevegési naplókat értékelve azonosította a taxist, aki az áldozatot Pankowba vitte, és miután a vádlott otthonát átkutatták, kannibál gyanúja miatt letartóztatták. Testrészeket, hűtőrendszereket és vágására szolgáló eszközöket találtak, illetve sok vért az áldozattól. (Guardian, Merkur)