Egyszerre kényelmes és környezetkímélő adagos kávézás kapszula nélkül?

hirdetés
2021 augusztus 11., 06:25
ad

Létezik! Komposztálható E.S.E. pod illy design géppel, most Eco csomagban!

Az EspressoShop.hu-n újra kapható otthoni használatra is a világ első adagos kávé megoldásához, az E.S.E. (Easy Serving Espresso) pod-hoz elegáns, kis méretű kávégép, amit kétféle csomagban, 288 vagy 432 adag illy kávéval együtt még jutányosabban kínálunk. A szemes, darált és kapszulás kávék mellett egyre többen fedezik fel újra ezt a fenntarthatóbb kávézási megoldást.

A világszerte az olasz kávé nagyköveteként ismert illy E.S.E. pod-os (Easy Serving Espresso ) kávégépével élvezheti az adagos kávézás kényelmét, gyorsaságát, állandó magas minőségét, és közben egy kis lépést tesz a környezetért is. Az illy E.S.E. pod-dal a lefőzött illy kávé kifogástalan, és a podok komposztálhatók, így ez a kávézási megoldás ötvözi az illy fenntarthatóságra és minőségre való törekvését az Ön kényelmének kiszolgálásával.

photo_camera Fotó: Varjas Gabriella

Az E.S.E. pod (olaszul cialde) gyárilag megfelelő finomságúra darált és komposztálható papírba tömörített kávét rejt. A podokat aromazáró fóliába csomagolják, ami szelektív hulladékba gyűjthető. A világ legelső adagos kávécsomagolását az 1970-es években fejlesztette és szabadalmaztatta az illy, mert akkortájt jelent meg az USA-ban a cég, ahol nem nagyon ismerték még az olasz eszpresszó fogalmát, és nem voltak baristák, akik szakszerűen darálták, tömörítették és főzték le a kávét. Illetve az illy szerette volna már akkor elérni, hogy nagy professzionális gép, és barista tudás nélkül is finom eszpresszót tudjunk inni otthon. Az illy később, a 90-es években más cégek számára is nyílt szabványt csinált a pod-ból, ma is sok kávés cég használja, kisebb kávéforgalmú vendéglátóhelyeken, irodákban is népszerű megoldás. A kapszulák térhódítása az otthoni, irodai kávézásban háttérbe szorította egy időre az E.S.E. podokat, de az egyre fontosabb környezettudatosságnak köszönhetően újra egyre többen kezdik használni. Az illy most még tovább fejlesztette a saját podját, mert a papír már egyáltalán nem tartalmaz műanyagszálat, és már nem 6,9 hanem kerek 7 gramm kávét tartalmaz a pod.

photo_camera Fotó: Varjas Gabriella

Ahogy a kapszuláknál már megszokhattuk, ugyanúgy a pod-dal sincs zacc, kiszóródó kávé, tiszta, gyors egyszerű, és a minőségben sem kell kompromisszumot kötnünk. A gépet rendkívül egyszerű használni: az eszpresszó főzéséhez optimálisan tömörített illy kávét tartalmazó kávépárnát a gép tetején helyezheti be, gombnyomásra eszpresszót vagy hosszúkávét főzhet vele. A karcsú, vérbeli olasz design, illy piros színű kávégép kompakt, kis helyen elfér, mindössze 11 cm széles, konyhája, irodája stílusos darabja. Cappuccino, tejes kávék főzésére nem alkalmas a gép. Tejhabosításhoz ajánljuk a Melitta Cremio habosítót. Csak a nyílt szabványú E.S.E. poddal használható a kisgép, tehát darált, szemes vagy kapszulás kávé nem rakható bele, E.S.E. podoos kiszerelésben viszont számos kávés cég kínálja kávéját.

A podokban a jól ismert klasszikus 9 nemes Arabica kávéból álló illy keverék van, mely a legkiegyensúlyozottabb, gyümölcsös, könnyed, jellegzetes illy ízt adja. Emellett sötét pörkölésű, és koffeinmentes változatban is megtalálja.

photo_camera Fotó: Varjas Gabriella

ECO csomagunkban még jobb áron juthat illy kávégéphez! A 288 adag illy E.S.E. pod + az illy pod-os kávégép csomag mindössze 79 900 Ft-ért az Öné. A csomag értéke 95 500 Ft, így Önl 15 600 Ft-ot spórol, ráadásul ingyen házhoz szállítjuk!

Nézze meg itt!

Espresso Klub: 7 % kedvezmény a törzsvevőknek!

Már 15ezer Ft-os vásárlással beléphet Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünkbe, klubtagunkként nem kell pontokat gyűjtögetnie, 7% azonnali kedvezményt és egyéb különleges ajándékokat kap! Nálunk szállítási időpontot sem kell vadászni, ha délig rendel csomagja már másnap megérkezik érintésmentes futáros kézbesítéssel.

Akcióvadászoknak is mindig kínálunk valami kihagyhatatlant: most épp 2-t fizet 3-at kap brazil szemes illy kávéból, így csupán csak 2567 Ft egy doboz!

Ha designmániás akkor is térjen be hozzánk! Az ikonikus illy csészék és kávégépek mellett az Illy Art Collection csésze szettek, az Alessi kotyogók, köztük az Alessi és az illy közös fejlesztése, a kávé megégését megakadályozó Pulcina most mind egy doboz ajándék illy kávéval rendelhetők. A Dammann jegesteák mellett újdonságunk a Becks forró csokoládé, és kis kézműves pincészetektől palkonyai borokkal is várunk.

Nézzen körül az olasz kávé, tea, és az időtálló design birodalmában!