A buszbaleset sérültjeinek többsége már elhagyhatta a kórházat

baleset
2021 augusztus 16., 13:34

Az M7-es autópályán vasárnap történt buszbaleset sérültjeinek többsége elhagyhatta már a kórházat, derül ki az MTI összeállításából. Budapestre kilenc sérültet szállítottak, közülük már csak ketten szorulnak ellátásra. A Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főigazgatója, Sásdi Antal elmondta, hogy az egyik sérültnek a lábszár- és lágyrészsérüléseit kellett összevarrni, állapota nem súlyos, de hosszadalmas lesz a gyógyulás. A másik sérült bordatörést szenvedett, őt is megfigyelik.

photo_camera Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

A veszprémi kórházba nyolc sérültet szállítottak, hétfőn már csak egy súlyos sérültet ápoltak az intézményben, akinek a combcsontja törött el, és az orvosok azonnal megoperálták. A vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben nyolcan vesztették életüket, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben megsérültek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt