Kérdezz meg mindent, amit a Balatonról tudni szeretnél

szolgálati közlemény
2021 augusztus 16., 10:40

Megjelent a 444 nyomtatott magazinjának legújabb száma, a Kié a Balaton? alcímet viselő 4. Makrót itt lehet megrendelni.

Több olvasói levelet és kérdést is kaptunk már a magazinnal és annak tartalmával kapcsolatban, és hogy ezek megválaszolása egyszerűbb és mindenki számára követhetőbb legyen, Sarkadi Zsolt, a lapszám szerzője szerdán 18:30 és 20 óra között személyesen válaszolja meg a kérdéseiteket a 444 támogatói Facebook-csoportjában, a Közértben.

Ha még nem vagy tag, ne csüggedj, ha előfizetsz, és belépsz a Körbe, nemcsak a 444 lezárt anyagait láthatod, de beveszünk a Közértbe is. Sőt, ha az előfizetési csomagok közül a Belső Kör opciót választod, ajándékba postázzuk neked a Makró legújabb számát is.

Várunk minden érdeklődőt szerdán 18:30-kor a Közértben!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.