Jordán Adél és Székely Kriszta az Elle-nek: Szenvedélyesen és mindent elsöprően szerettünk egymásba

augusztus 17., kedd 6:15
4

„Úgy döntöttünk, hogy egyetlen interjúban beszélünk a kapcsolatunkról és aztán ennyi. Ez az az interjú.” - mondta Jordán Adél az Elle magazin legújabb számában. A színésznő és rendező párja részletesen mesél a megismerkedésükről és arról, hogyan fogadta a környezetük a kapcsolatukat.

„Körülbelül tizenöt éve ismerjük egymást, Kriszta rendezett már engem korábban is, de egy Csehov-darabon dolgoztunk először komolyabban együtt. Azt éreztem, milyen jó a közelében lenni, és milyen rossz elválni tőle” - vallotta be Jordán.

„Szenvedélyesen és mindent elsöprően szerettünk egymásba, de azt is tudtam, hogy nem akarok játszmázni vagy elaprózódni a körülmények hatására. Aztán kipróbáltam, hogy milyen az, ha csak úgy odaállok valaki elé, és azt mondom, hogy nagyon szeretem” - mondta ugyanerről Székely Kriszta.

Az Elle magazin címlapja Jordán Adéllal és Székely Krisztával. Forrás: Elle

Jordán Adél először Veiszer Alinda műsorában beszélt arról, hogy ő maga is beleáll majd a Magyarországon kialakult, az LMBTQ közösséggel szemben indított kormányzati támadás témájába. Majd az ő színművészetis osztályának tagjait bemutató Alkalmaté Trupp sorozat „Jordán Adél” előadásában a darabból már kiderülhetett, hogy Székely Kriszta rendező a párja. Nyíltan most először beszéltek kapcsolatukról az Elle-nek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt