A budakeszi templom mellé hordják a lótrágyát Rákay Philip ménesbirtokáról

belföld
2021 augusztus 19., 13:51
comments 6

Bűz van a budakeszi templom mellett, mert oda hordják egy konténerbe Rákay Philip ménesbirtokáról a lótrágyát, derítette ki a Momentum.

A lovaglás szerelmesének, Rákaynak van egy 7400 négyzetméteres birtoka Budakeszin és attól nem messze egy 3200 négyzetméteres lovaglópályája, ahonnan a templom mellé lehelyezett konténerbe viszik a trágyát. A Momentum kiderítette, hogy a konténert le sem rakhatták volna oda, ugyanis ez egy Natura 2000-es terület, ahova engedélyt kell kérni a szemét lerakásához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt