A budakeszi templom mellé hordják a lótrágyát Rákay Philip ménesbirtokáról

belföld
2021 augusztus 19., 13:51

Bűz van a budakeszi templom mellett, mert oda hordják egy konténerbe Rákay Philip ménesbirtokáról a lótrágyát, derítette ki a Momentum.

A lovaglás szerelmesének, Rákaynak van egy 7400 négyzetméteres birtoka Budakeszin és attól nem messze egy 3200 négyzetméteres lovaglópályája, ahonnan a templom mellé lehelyezett konténerbe viszik a trágyát. A Momentum kiderítette, hogy a konténert le sem rakhatták volna oda, ugyanis ez egy Natura 2000-es terület, ahova engedélyt kell kérni a szemét lerakásához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.