Falus Ferenc: Már benne vagyunk a negyedik hullámban

járvány
2021 augusztus 20., 18:55
comments 3

Már egy héttel ezelőtt átléptük a negyedik hullám küszöbét Magyarországon, mondta Falus Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A volt országos tiszti főorvos szerint a mostani augusztus 20-i tömegrendezvényeken maszkot viselve kellene részt venni, és legalább karnyújtásnyi távolságot kellene mindenkinek tartani.

Nagyon keveset tesztelnek jelenleg Magyarországon, de a hivatalos tesztek szerint a pozitív esetek száma így is egy hét alatt megnégyszereződött.

Falus kijelentette: két-három később indítaná csak a tanévet, az oltási programot pedig fel kéne pörgetni. Szerinte a regisztrációs rendszer helyett oltóbuszokkal kéne felkeresni a legkisebb falvakat is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.