Németh Szilárd: A szabadság és a nemzeti önrendelkezés megvédéséért ma is tenni kell

augusztus 20., péntek 13:20
6

„Az, hogy a honfoglaló magyarság Kárpát-hazába érkezése után 1100 évvel még mindig a magyarok lakják legnagyobb számban és arányban ezt a területet, azt bizonyítja, hogy a megpróbáltatások nem elrettentették és szétforgácsolták, hanem sokkal inkább összekovácsolták a népet.” - állapította meg a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a csepeli önkormányzat Daru-dombon tartott ünnepi rendezvényén. Az MTI beszámolója szerint Németh Szilárd arról beszélt, hogy a próbatételek újra és újra megerősítették "nemzeti örökségünkbe, egyedülálló értékeinkbe, édes anyanyelvünkbe, keresztény kultúránkba, állami szuverenitásunkba vetett hitünket".

„A szabadság, a nemzeti önrendelkezés, Magyarország és határai megvédéséért ma is tenni kell, ami mindannyiunk közös feladata. Ebben a munkában államalapítónk elhivatottsága, kitartása és alázata ad meghatározó példát.”

- jelentette ki. Németh Szilárd szerint Magyarországon biztonság van, mert az elmúlt években is "megvédtünk a határainkat", "nem engedtük be a terroristákat" és "nem hagytuk, hogy betelepítsék az országot idegenekkel".

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt