Németh Szilárd: A szabadság és a nemzeti önrendelkezés megvédéséért ma is tenni kell

POLITIKA
2021 augusztus 20., 13:20

„Az, hogy a honfoglaló magyarság Kárpát-hazába érkezése után 1100 évvel még mindig a magyarok lakják legnagyobb számban és arányban ezt a területet, azt bizonyítja, hogy a megpróbáltatások nem elrettentették és szétforgácsolták, hanem sokkal inkább összekovácsolták a népet.” - állapította meg a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a csepeli önkormányzat Daru-dombon tartott ünnepi rendezvényén. Az MTI beszámolója szerint Németh Szilárd arról beszélt, hogy a próbatételek újra és újra megerősítették "nemzeti örökségünkbe, egyedülálló értékeinkbe, édes anyanyelvünkbe, keresztény kultúránkba, állami szuverenitásunkba vetett hitünket".

„A szabadság, a nemzeti önrendelkezés, Magyarország és határai megvédéséért ma is tenni kell, ami mindannyiunk közös feladata. Ebben a munkában államalapítónk elhivatottsága, kitartása és alázata ad meghatározó példát.”

- jelentette ki. Németh Szilárd szerint Magyarországon biztonság van, mert az elmúlt években is "megvédtünk a határainkat", "nem engedtük be a terroristákat" és "nem hagytuk, hogy betelepítsék az országot idegenekkel".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.