700 ezren nézték élőben a tűzijátékot

2021 augusztus 21., szombat 18:26
4

A Szent István-nap hagyományos ünnepi attrakciója "minden eddiginél nagyobb élményt adott" az országnak, "lélegzetelállító tűzijátékot" lehetett látni - állapította meg az augusztus 20-i durrogtatásról a megrendelő Magyar Turisztikai Ügynökség az állami hírügynökségek. Az MTI-nek az MTÜ közölte továbbá, hogy

több mint 700 ezren követték élőben a mintegy 4,3 kilométer hosszan, a Margit híd és a Petőfi híd között elterülő eseményt, teljesen megteltek a rakpartok.

A Turisztikai Ügynökség közleményében olvasható még, hogy "a minden eddiginél több érdeklődőt vonzó Szent István-napi programsorozat hozzájárul a fővárosi turizmus fellendítéséhez, több tízezer vállalkozás forgalmához. A rendezvények komoly segítséget jelentenek a válság által sújtott vendéglátóhelyeknek, szálláshelyeknek, zenészeknek." A fővárosi programsorozaton amúgy olyan válság sújtotta zenészek, zenekarok lépnek fel mint a Tankcsapda, vagy Ákos.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt