Mészáros Lőrinc cége 50 milliárd forint hitelt vesz fel Mészáros Lőrinc bankjától

gazdaság
2021 augusztus 21., 13:42
comments 3

A Mészáros Lőrinchez köthető Opus Energy Kft. 50 milliárd forint hitelt vesz föl a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartózó MKB Banktól és a szintén Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartózó Takarékbanktól az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. megvásárlásához, közölte a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körében lévő Opus Global Nyrt. szombaton a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A tájékoztatás szerint

az Opus tavaly decemberben tett ajánlatot az E.On-nak a Titász 100 százalékos részvénycsomagjára, majd márciusban aláírták az adásvételi szerződést. A tranzakció a hatósági engedélyek beszerzésével idén zárulhat le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.