Mészáros Lőrinc cége 50 milliárd forint hitelt vesz fel Mészáros Lőrinc bankjától

gazdaság
2021 augusztus 21., 13:42
comments 3

A Mészáros Lőrinchez köthető Opus Energy Kft. 50 milliárd forint hitelt vesz föl a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartózó MKB Banktól és a szintén Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartózó Takarékbanktól az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. megvásárlásához, közölte a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körében lévő Opus Global Nyrt. szombaton a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A tájékoztatás szerint

az Opus tavaly decemberben tett ajánlatot az E.On-nak a Titász 100 százalékos részvénycsomagjára, majd márciusban aláírták az adásvételi szerződést. A tranzakció a hatósági engedélyek beszerzésével idén zárulhat le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt