Rusvai: Minden maszkviselésnek van most értelme

járvány
2021 augusztus 21., 17:12

„Azokban a külső terekben, ahol korábban is kötelező volt a maszkhasználat, (..) és általában azokon a helyeken, ahol viszonylag közel tartózkodunk olyan emberekhez, akiknek nem ismerjük az immunitási állapotát, (..) mindenképpen célszerű a maszkhasználat” - mondta Rusvai Miklós az RTL Klub Híradójának. A víruskutató szerint

azok, akik idősebbek, illetve korán, január-februárban kaptak oltást, és találkoznak például az unokáikkal, célszerű, ha viselnek maszkot.

„Azt mondom, hogy minden maszkviselésnek van most értelme. Sokan jönnek haza most szabadságról (..), minden környező országban messze nagyobb a fertőzöttség mint nálunk,”

tette hozzá Rusvai.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.