Tűzijáték helyett verekedéssel zárult az augusztus 20-i ünnepség a Fejér megyei Abán

2021 augusztus 21., szombat 14:31
1

Verekedéssel zárultak a Fejér megyei Abán az augusztus huszadikai ünnepségek, derül ki a település Facebook-oldalán megjelent beszámolóból.

„Két héttel ezelőtt az abai települési vezetés olyan információt kapott, hogy egy csoport az ünnepi rendezvény megzavarására készül. Ez a csoport elsősorban olyan emberekből áll a rendelkezésre álló információk szerint, amely a választások óta nem tudja elfogadni, hogy a korábbi vezetést az abai emberek leváltották.”

- kezdődik az írás. A várható balhé miatt "Dr. Mikula Lajos polgármester előzetesen tájékoztatta a székesfehérvári rendőrkapitányság vezetését a várható rendbontási kísérletről." Az önkormányzati eseményekkel párhuzamosan zajlott egy magán buli is a településen, ahol már délutántól ingyen mérték az alkoholt. A balhézók állítólag innen érkeztek éjfél tájban a központi buli helyszínre, ahol két incidens is történt.

„Az egyik során Nagy Kaszap Ferenc önkormányzati képviselőnek, miközben azon igyekezett, hogy a rendbontás ne fajuljon el, betörték az orrát. (..) A feltételezett bántalmazót a rendőrök az információk szerint előállították. Ezen túl volt egy másik provokált verekedés is. ”

- olvasható a Facebook-posztban.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt