Bevonták az engedélyét egy német taxisnak, aki a fokhagymaszag miatt kitett a kocsijából egy fiatal párt

botrány
2021 augusztus 23., 18:00

Bevonták az engedélyét a német taxisnak, aki Mönchengladbach városában hagymaszag miatt tette ki az utasait – közölte a helyi rendőrség.

photo_camera Fotó: Pixnio

Egy 21 éves nő és 23 éves barátja két fokhagymás pizzát vásárolt szombat hajnalban, a péntek éjjeli szórakozás után. Úgy döntöttek, hazataxiznak, de a sofőr először be se akarta őket engedni a kocsiba, annyira fokhagymaszaguk volt. Végül mégis beszállhattak.

De a taxis menet közben mégis megállította az autót, és arra kérte a párt, hogy szálljanak ki a pizzáikkal együtt. A rendőrség szerint ezután verekedni kezdtek, végül a 49 éves sofőr el akart hajtani, de a nő a kocsi elé állt, hogy megakadályozza.

Amikor a taxis mégis elindult, a nő a motorháztetőre esett, és néhány méteren át ott is maradt, mielőtt az útra zuhant volna. A taxis elhajtott, a nő könnyebben megsérült.

Nem sokkal később a sofőrt elkapták, a taxiengedélyét elvették. Nyomozás indult ellene közúti veszélyeztetés miatt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.