Hamvai PG kristályokat keres a Bakonyban Berényi Miklóssal, miközben Ördög Nóra a zalahalápi mű-stonehenge előtt ordít

augusztus 23., hétfő 8:12
9

„A magyarság történetének két nagyon fontos állata lett a csapatok szimbóluma, ez nem véletlen, mert valamikor réges régen, ezek a különleges, varázslatos tulajdonságokkal felruházott állatok uralták ezt a vadont. És most nekünk, embereknek be kell bizonyítanunk azt, hogy nem szakadtunk el teljesen a természettől, hogy képesek vagyunk még a minket körülvevő értékeket tisztelve visszanyúlni valami olyan tiszta tudáshoz, amiről lehet, hogy már azt gondoltuk, hogy elveszett, de szerintem ott van bennetek” – üvöltötte Ördög Nóra a zalahálápi mű-stonehenge mellett, a TV2 új, saját gyártású kalandrealitynek nevezett műsorában, ami a Totem címet kapta, miközben Berényi Miklós Szőke Zoltán kérdőjelekkel a feje fölött hunyorgott. Pont mint én a tévé előtt.

A két állat, amiről Ördög Nóra beszélt, a szarvas és a farkas, ami Oláh Ákos, a TV2 tartalomfejlesztője és a formátum kitalálója szerint „a kereszténység előtti totemkultúrában két nagyon tisztelt állat volt, nevüket nem merték kimondani”, ezért „nyilvánvaló lett a csapat két elnevezése”.

Röviden összefoglalva: a Totemben TV2-közeli celebek terepmintás ruhában, két darab, 7-7 fős csapatra osztva keresnek kristályokat a Bakonyban, miközben a műsorvezető Ördög Nóra kitartóan ordít a háttérben, néha magassarkú csizmában botladozva a réten, néha pedig egy sziklán egyensúlyozva a Missoni-ihlette, cikkcakk-mintás, földig érő ruhájában.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt