Meghalt az M7-es buszbaleset egyik sérültje

baleset
2021 augusztus 23., 13:22

Egy héttel a szabadbattyáni buszbaleset után a kórházban meghalt egy súlyos sérüléseket szenvedett utas, így összesen kilencre nőtt az áldozatok száma. Erről Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere számolt be, mivel az illető helyi volt, és az önkormányzat egyik vállalatánál dolgozott.

A baleset augusztus 15-én, vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak.

photo_camera Elvontatják az árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt