Rusvai: Novemberben tetőzhet a negyedik hullám

járvány
2021 augusztus 24., 10:34
comments 6

A negyedik hullám már elkezdődött, az esetszámok folyamatosan nőnek, és ez folytatódni fog szeptemberben, mondta az M1 reggeli műsorában Rusvai Mikós. A víruskutató szerint

a negyedik hullám novemberben tetőzhet.

Lesz hirtelen emelkedés az esetszámokban, de az nem fog olyan magasra futni, mint a harmadik vagy a második hullám idején. Rusvai kijelentette:

„A negyedik hullám nem hagy maga után annyi halottat, nem lesz annyi lélegeztetőgépes, nem lesz annyi súlyos beteg, erre már biztosíték a körülbelül 65 százalékos átoltottság.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.