Budai Gyula felszólította Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást, hogy ne járjanak ki a magyar válogatott meccseire

POLITIKA
2021 augusztus 26., 16:41

A Fidesz parlamenti képviselője nagyon kiborult azon, ahogy Vágó István az oldalán a Fradi vereségéről írt, ezért megállapította: „Mekkora tahó ez a Vágó Pista !!” De a parlament igazságügyi bizottságának korábbi alelnöke itt nem állt meg:

photo_camera Forrás: Budai Gyula/Facebook

Azt üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire , hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire! Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten! A magyar focit pedig hagyják békén !” A Momentum elnökének pedig román mezt ajánlott.

Egyébként a magyar válogatott legközelebb szeptember 2-án játszik Anglia ellen, majd a csapat szeptember 4-én Albániába utazik, szeptember 8-án pedig Andorra ellen lép pályára a Puskás Arénában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.