18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Próbáltál már állatszexet, pontyot, kutyát, görényt, disznót, menyétet”

oktatás
2021 augusztus 27., 14:14
comments 34

„Megbaszunk mi a környéken minden jó pinát
Megtöröljük a faszunkat és baszunk tovább
Mert a kurvák visongása minket nem riaszt
És mi bátran beverjük a faszt, a faszt, A FASZT!”

- ez egy idézet abból a 7 indulóból álló gyűjteményből, amelyet az Állatorvostudományi Egyetem gólyatáborának szervezői küldtek ki a gólyáknak.

A teljes dokumentum csütörtökön jelent meg a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook oldalán. A gólyáknak a gyűjteményt azzal az üzenettel küldték el a gólyatábor szervezői, hogy:

„Addig forgassátok kicsit ezeket, igen tudom, elsőre érdekes ezek az indulók, de majd megszokjátok. Főleg a 7. számút ajánljuk, azt skandáljuk általában.”

A 7. számú dalból származik az első idézet, és az induló úgy folytatódik:

„Csillog a sok kurva szeme mikor minket lát,
Faszunk alatt gőzölögve nyílnak a pinák,
Mert a kurvák visongása minket nem riaszt,
És mi bátran beverjük a faszt, a faszt, A FASZT!”

De nem csak nőket megalázó indulók vannak a gyűjteményben. Állatorvosi egyetem révén az állatok sem maradhattak ki:

„Próbáltál már állatszexet,
Pontyot, kutyát, görényt, disznót, menyétet,
Basszál meg egy fehér ludat,
Baszás közben böködi a herédet.”

A dalokkal kapcsolatban megkerestük a Hallgatói Önkormányzat elnökét, Ágics Mátyást, aki kijelentette, hogy teljesen elhatárolódnak a dalok szövegétől, nem gondolták soha őket komolyan, csak hagyományból használták ezeket a gólyatáborokban, mivel körülbelül 50 éves dalokról van szó. Ágics kijelentette, hogy az indulókat betiltották, és sem idén, sem máskor a jövőben nem fogják őket használni.

FRISSÍTÉS:

Az egyetem rektora, Sótonyi Péter is reagált az ügyre. Azt írta:

„A hivatkozott dalokról én is tegnap szereztem tudomást, természetesen azonnal megtiltottam, hogy a gólyatáborban ezeket énekeljék és erre a szervezőktől ígéretet is kaptam. A sértő, megalázó megnyilvánulásokat mind emberek, mind állatok tekintetében elfogadhatatlannak tartom. A nyomtatásba került szöveget különösen szégyenteljesnek vélem és maximálisan elítélem. Az ügy kivizsgálására etikai irányelveink alapján az eljárást azonnal megindítottam. Az Egyetemünk hallgatói rendezvényein az elmúlt ötven évben eddig semmilyen botrány nem volt.”

Küldje el nekünk ön is a gólyatábori indulóját a megirom@444.hu e-mail címre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt