Az Aldi visszahívja a 450 grammos Milfina kaukázusi kefirt

élelmiszer
2021 augusztus 30., 17:40

Idegen anyag esetleges jelenléte miatt az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívja a 450 grammos kiszerelésű, Milfina kaukázusi kefirt – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A közlemény szerint a Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy a szeptember 29. fogyaszthatósági idővel rendelkező termékeket ne fogyasszák el. A visszahívott termék bármelyik Aldiba visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

photo_camera Fotó: aldi.hu

Korábban a Nébih többféle, Alföldi Tej Kft. által gyártott tejfölt hívott vissza mikrobiológiai szennyezettség miatt.

Lazán kapcsolódó hír, hogy 2014-ben V-Tech Kefir forralt kaukázusi bosszút, miután az Üllői úton kirabolták a mozgássérült öccsét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.