Előválasztási viták a Partizán és a 444 együttműködésében

szolgálati közlemény
2021 augusztus 31., 17:16
comments 8

Szeptember 6. hétfőtől, három héten át, összesen 32 előválasztási vitát közvetít online a Partizán és a 444. A vitákat élőben követhetitek a Partizán Youtube-csatornáján, a 444 Facebook-oldalán, az elovalasztas22.hu vagy a hamarosan induló 444.hu/partizan oldalakon, a legjobb pillanatokat és összefoglalókat pedig megtaláljátok a Reggel 4! napindító hírlevélben.

A Partizán olyan vitasorozatot szervez az előválasztás jelöltjeivel, amire a magyar politikai nyilvánosság történetében még nem volt példa. Az ellenzéki pártok helyi jelöltjei 32 egyéni választókerületben Gulyás Márton moderálása mellett vitatkoznak a legfontosabb helyi és országos ügyekről, a magyar közélet fontos kérdéseiről. Ezek a viták segíthetnek dönteni a választópolgároknak jelöltek és pártok között, közvetítésüket mindkét szerkesztőség kiemelt feladatának tartja.

A következő három hétben minden hétköznap és szombatonként délután ötkor és este hétkor kezdődik az élő közvetítés, tehát naponta két vita lesz. Az első és a harmadik héten vidéki választókerületekből közvetítünk, a második héten a budapesti vitákat adjuk. A miniszterelnök-jelölti vitákat a terveink szerint szeptember 18-án és október 8-án közvetítjük. A napi két 70 perces élő vita legizgalmasabb pillanataiból másnap délelőttre összefoglaló videók készülnek, ezek a 444 Reggel 4! napindító cikkében és hírlevelében lesznek először elérhetők, majd délelőtt kikerülnek a közösségi csatornákra is.

A Partizán és a 444 felületein és közösségi médiás csatornáin a magyar választópolgárok millióit érheti el a vitasorozat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt