A szegedi DK és Jobbik a büféasztal lefotózásával csalná el a sajtóreggelijére az újságírókat

2021 szeptember 1., szerda 16:09
2

A huhogók előszeretettel állítják szembe a Fidesz-kommunikáció vélt vagy valós profizmusát az ellenzék balfaszkodásával. Plusz vannak azok, akiknek idegrázása támad a gyurcsányisták és a kimosakodott szélsőjobbosok közös szerepléseitől.

Mindkét csoport elnémulhat, a szegedi DK és Jobbik ugyanis olyan köremailben hívja rendszeres sajtóreggelijükre a sajtó képviselőit, amelyhez a pár soros, lakonikus, lényegében egymondatos szövegen kívül ezt a két, alapvetően fontos politikai információkat tartalmazó fotót csatolták:

Aki ezt tudja, az azt is pontosan tudja, mitől döglik a választó!

Nem is egyszerű kajafotók ezek, hanem váratlanul drámai, érzékien kontrasztos, már-már a kajapornó határát súroló fényképek! Azt hitted, hogy az ellenzék nem érzi, mi az az igazi magyar májas? Hát akkorát tévedtél, mint egy tál progresszív-nemzeti krumplisaláta! Az összefogással kapcsolatban már csak egy nyitott politikai kérdés maradt: mi a rák lehet a narancssárga staniclikben? Demokratikus értelemben vett kézműves kekszek? Ez azért eléggé momentumosan hangozna.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt