Két héttel kitolta a kormány az egészségügyi dolgozók kötelező beoltásának határidejét

járvány
2021 szeptember 01., 04:31
comments 1

Eltolta a kormány az egészségügyi dolgozók kötelező beoltásának idejét, az eredeti szeptember elsejei dátum helyett az új határidő szeptember 15-e, derül ki a Magyar Közlöny keddi számából. A kormány még júliusban döntött úgy, hogy a magyar egészségügyi dolgozóknak kötelező felvenni a koronavírus elleni védőoltást. Amennyiben ezt nem teszik meg, nem hosszabbítják meg a jogviszonyt az alkalmazottakkal. A Pintér Sándor által jegyzett kormányrendelet

nem indokolja, hogy miért halasztja két héttel a kötelező oltást felvételét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.