Ledarálta volna az induló busz a szálkásszőrű tacskót Bögötén, de a sofőr meghallotta a nyüszögést

ÁLLAT
2021 szeptember 01., 15:49

Elképesztő: eszement hülyeséget csinált egy tacskó.

Ezúttal a Zala és Vas határán fekvő Bögötén. Már indult volna a távolsági busz, amikor a sofőr keserves nyüszítést hallott a jármű alól. Mint kiderült, a Kapitány volt az, de nem Francesco Totti, hanem egy csinos szálkásszőrű tacskó, aki a katasztrófavédelmiseket is dilemmába ejtve valamiért bemászott a busz hátsó hídjához.

Az önkéntes szerelőt végül a hosszúperesztegi önkéntes tűzoltók piszkálták ki onnan a busz alá mászva, megmentve az életét.

Mint kiderült, egész nap szökésben volt, a végén vissza is adták a gazdájának.

Hogy mit szól ehhez Minóka, a szálkásszőrű kolléga, egyben családtagom? A csak a szálkásszőrű tacskókra jellemző aranyos, de totál üres tekintettel néz, mutatom:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.