Napsütéses lesz az ősz első hétvégéje

időjárás
2021 szeptember 02., 12:46
comments 1

Meleg, napsütéses idő várható a meteorológiai ősz első hétvégéjén. A csúcshőmérséklet néhol akár a 27 fokot is elérheti.

Pénteken a Dunától keletre még intenzívebb gomolyfelhő-képződés zavarhatja meg a napsütést, de csapadékra ott se kell számítani. Hajnalban még elég hűvös, 7-14 fok lesz csak, sőt, a fagyzugos helyeken ennél még hidegebb is. Napközben már pénteken is 20-24 fokra számíthatunk.

Szombaton és vasárnap reggel ködfoltokra lehet számítani, szombaton a sok napsütés mellett az északkeleti megyékben szórványos záporok is előfordulhatnak. Vasárnap már nem várható csapadék. A hajnalok hűvösek maradnak, 7-15 fok körül alakulhat a hőmérséklet, szombaton napközben viszont 22-27, vasárnap 20-25 fokra számíthatunk. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.