13 éves lányt próbált megerőszakolni egy 33 éves román férfi

bűnügy
2021 szeptember 03., 10:38
comments 2

Szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 33 éves román férfival szemben, aki csütörtök 14 óra előtt a Tiszaújváros és Sajóörös közötti útszakaszon megtámadott egy 13 éves lányt.

photo_camera Fotó: police.hu

A férfi megragadta áldozatának két karját, a földre lökte, és a száját is befogta, majd megpróbálta megerőszakolni. Egy arra bicikliző ember az elkövetőt megzavarta, ezért az a helyszínről elmenekült.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, majd két, szolgálatból hazafelé tartó tiszaújvárosi körzeti megbízott és járőr a nyílt utcán elfogta. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elkövetőt kihallgatták, majd letartóztatták. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt