A Fidesz képviselője arra gyanakszik, hogy Trianonért is térdepeltek az angolok

futball
2021 szeptember 03., 07:58
comments 8

Nehéz lenne pontosan megmondani, milyen gondolatok kavaroghattak Tessely Zoltán fideszes képviselő fejében az angolok elleni meccs után, ő maga is azzal kezdte az erről szóló posztját, hogy „sok mindent nem értettem, de mindenek előtt a térdelésük közbeni füttyöt nem”.

Felcsút környékének országgyűlési képviselője ezzel arra utalt, hogy a rasszizmus és a bármiféle megkülönböztetés elleni tiltakozásként letérdelő angol játékosokat rendkívül heves fütty fogadta a Puskás Arénában. Majd némi sejtetéssel hozzátette a saját megfejtését:

„Szerintem Trianonért is térdepeltek…”

photo_camera ??? Fotó: Tessely Zoltán

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.