A Fidesz képviselője arra gyanakszik, hogy Trianonért is térdepeltek az angolok

futball
2021 szeptember 03., 07:58
comments 8

Nehéz lenne pontosan megmondani, milyen gondolatok kavaroghattak Tessely Zoltán fideszes képviselő fejében az angolok elleni meccs után, ő maga is azzal kezdte az erről szóló posztját, hogy „sok mindent nem értettem, de mindenek előtt a térdelésük közbeni füttyöt nem”.

Felcsút környékének országgyűlési képviselője ezzel arra utalt, hogy a rasszizmus és a bármiféle megkülönböztetés elleni tiltakozásként letérdelő angol játékosokat rendkívül heves fütty fogadta a Puskás Arénában. Majd némi sejtetéssel hozzátette a saját megfejtését:

„Szerintem Trianonért is térdepeltek…”

photo_camera ??? Fotó: Tessely Zoltán

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt