Kurvára bebaszunk!

szeptember 3., péntek 21:05
1
A politikus széles gesztusokkal szemlélteti Hamvas Béla híres mondatát. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Az alábbiakban közöljük a Magyar Távirati Iroda, 2021. szeptember 3-án, 22:20-kor megjelent, Gulyás Gergely megnyitotta a Budafoki Bornapokat című hírét:

Balról jobbra: Molnár Gyula MSZP-s országgyûlési képviselő, Karsay Ferenc (Fidesz-KDNP), Budafok-Tétény polgármestere, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke és felesége, Forgács Ildikó, valamint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a Budafoki Bornapok megnyitóján. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

„Kultúra-kormány

Gulyás Gergely megnyitotta a Budafoki Bornapokat

Budapest, 2021. szeptember 3., péntek (MTI) - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megnyitotta a Budafoki Bornapokat Budapesten pénteken este.

A fideszes politikus megnyitójában kiemelte, milyen sokkal járult hozzá a városrész a magyar gasztronómia, azon belül is a bor és pezsgő hagyományához.

Végül ketten maradnak: az isten és a bor - fogalmazott Hamvas Bélát idézve a kormánypárti politikus.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke méltatta, hogy a 22. kerület művészpártoló hagyományaihoz híven befogadta a 100 Tagú Cigányzenekart.

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Karsay Ferenc (Fidesz-KDNP), Budafok-Tétény polgármestere a rendezvényen elmondta, hogy immár 33. alkalommal rendezik meg a Budafoki Bornapokat, ahol ezúttal öt helyszínen is »kéz a kézben jár a jó bor és az igényes kultúra«.

A péntek esti rendezvényen másfélórás koncertet adott a 100 Tagú Cigányzenekar.” (MTI)

Ugyanezt a bonyolult társadalmi-egészségügyi-kulturális problémacsoportot a Boiler zenekar az alábbi módon tematizálta a maga megkapóan egyszerű eszközeivel:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt