Kigyógyult a covidból egy 116 éves török nő

Egészségügy
2021 szeptember 04., 18:31
comments 9

Egy családtagjától kaphatta el a betegséget egy kínai Sinovac oltás után az az állítólag 116 éves, de mindenképpen igen idős török asszony, Ayse Karatay, aki a fia szerint már olyan jól érzi magát, hogy elhagyhatta az intenzív osztályt.

Az Eskisehir városi kórházában kezelt nő életkora azért bizonytalan, mert születésekor az Ottomán Birodalomban nem mindenhol vezették pontosan az anyakönyveket. Ayse Karatay három hetet töltött az intenzíven.

A legidősebb gyógyult koronás egyébként egy 117 éves francia apáca.

(via The Hill)



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.