A reptéren fogták el a nápolyi trafikost, aki lenyúlta egy idős hölgy 500 ezer eurót érő sorsjegyét

2021 szeptember 5., vasárnap 13:31
2

Szombat este, a Róma-Fiumicinói repülőtéren fogták el a rendőrök azt a nápolyi trafikost, aki egy hirtelen hozott rossz döntésével haragította magára a fél országot.

Csütörtökön egy nyugdíjas olasz hölgy kaparós sorsjegyet vásárolt, amivel 500 ezer eurót nyert. Érthető okokból ezt elsőre nem is akarta elhinni, így visszatért a férfi nápolyi trafikjába, hogy ellenőrizzék, valóban egy vagyont ér-e a szelvénye. A pultnál álló személy megerősítette neki, hogy tényleg nyert, de a tulajdonos azt mondta, inkább majd ő személyesen ellenőrzi a valódiságát. Ezután elvette a sorsjegyet, a bukósisakjáért nyúlt, felpattant a robogójára és elhajtott. A tolvajt addig a pontig mindenki ismerte és tisztelte a környéken, így senki se tudja mire vélni viselkedését. A hölgy a rendőrökhöz fordult, akik az 57 éves trafikos nyomába eredtek, a sorsjegyet pedig blokkolták.

A férfi a jelek szerint éppen arra készült, hogy a Kanári-szigetekre menekül. Elfogása azonban nem oldja meg a problémát, a szelvény ugyanis nem volt nála. A férfit lopással vádolják, de - mivel sosem volt büntetve - nem vették őrizetbe. Hogy mi lett a szelvénnyel, egyelőre nem tudni. Lehet, hogy elrejtette abban a reményben, hogy később majd a lebukás veszélye nélkül be tudja váltani, vagy - megijedve saját tettétől - esetleg eldobta. A nyomozást folytatják, de egyelőre nem tudni, a nő valaha hozzájut-e nyereményéhez.

A címlapkép illusztráció.

(Corriere,tgcom24)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt