Halálra gázolt egy gyalogost egy, az Eucharisztikus Kongresszusra tartó kisbusz

baleset
2021 szeptember 05., 08:15
Rendõri helyszínelõ sátor az Andrássy úton, ahol egy mikrobusz halálra gázolt egy férfit 2021. szeptember 4-én késõ este
photo_camera Rendõri helyszínelõ sátor az Andrássy úton, ahol egy mikrobusz halálra gázolt egy férfit 2021. szeptember 4-én késõ este Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Életét vesztette egy gyalogos, akit egy, az Eucharisztikus Kongresszus egyik helyszínére tartó kisbusz gázolt el az Andrássy úton az Operaháznál, a Hajós utcai kereszteződésben. A BRFK közleménye szerint még vizsgálják az eset körülményeit.

A Blikk ugyanakkor a baleset-info értesülései alapján azt írja, hogy szombat este gyalogosok egy kisebb csoportja a piros jelzés ellenére próbált meg átkelni az Andrássy úton. Egyikük felgyorsította lépteit, őt ütötte el a kisbusz.

A honlap úgy értesült, hogy az áldozat húsz métert repült e levegőben, életét nem sikerült már megmenteni, a helyszínen meghalt. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.