Amíg az ország nagy része aludni próbált, Fekete Pákót epernek öltöztették

tévé
2021 szeptember 06., 04:46
comments 3

Vasárnap este megnéztem az RTL-en futó Álarcos Énekes legújabb évadának kezdőadását, hátha tudok belőle írni valamit, és bár összességében úgy döntöttem, teljesen felesleges ezzel a műsorral bármit is kezdeni, arról az információról továbbra sem tud leszakadni az agyam, hogy Fekete Pákó eperjelmezben énekelte, hogy Iko Iko.

A műsorban, ami egyébként leginkább arra jó, hogy túlpörgött óvodásokat stimuláljunk vele addig, amíg önkívületi állapotban nem ordítják együtt a műsort vezető Istenes Bencével, hogy „MASZKOT LE!”, az új évadra lecserélték a zsűrit, így most már Istenes Bence mellett benne van Fluor, Szabó Zsófi, Nagy Ervin és Szandi is. Nekik kell kitalálniuk, hogy a lehetetlen lényeket mintázó jelmezek alatt milyen celebek énekelnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.