Azért fejlesztik a gödi elektromos infrastruktúrát, hogy tovább bővülhessen a Samsung gyár

gazdaság
2021 szeptember 07., 09:35

Szijjártó Péter Lengyelországba menet a röpülőtéren tartott rögtönzött bejelentést. Annyira sietett négy gazdasági döntés bejelentésével, hogy kénytelen volt a repülőgépe járó hajtóműve mellett elmondani ezeket:

  • 150 milliárdról 300 milliárd forintra emelték az Eximbank mikro- kis- és közepes vállalkozások számára elérhető hitelkeretét.
  • Gödön négymilliárd forintos elektromosinfrastruktúra-fejlesztést hajtanak végre, hogy bővülhessen a Samsung SDI, és további üzemek költözhessenek oda.
  • Utat építenek Pátytól az M1-ig.
  • Felgyorsítják a Közlekedési Múzeum beruházását.
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.