Nem vonult be a börtönbe, a kerti budiból rángatták ki a rendőrök

bűnügy
2021 szeptember 07., 12:10

A körözés alatt álló embereket, lakcímüket, tartózkodási helyeiket ellenőrizték a rendőrök Cegléden hétfőn, és épp egy Köztes utcai háznál kerestek egy 27 éves férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

A férfi ellen azért volt érvényben körözés, mert a testi sértés miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltésére nem vonult be a börtönbe.

„A házat átkutatva nem találták, ezért a telken lévő, elrejtőzésre alkalmas építményeket is átvizsgálták. Nem kerülte el figyelmüket az udvaron álló latrina sem, az ajtót kitárva meglelték az ott gubbasztó férfit” – írja a rendőrség.

photo_camera Fotó: police.hu

Megbilincselték, előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.